![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
TUS Televizyonu tustelevizyonu hakkında görüş ve düşünceleriniz..kursiyerlerinin yorumları..dersler hakkında söylemek istedikleriniz.. |
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Normal Üye
Tecrübe Puanı: 389 ![]() |
![]()
Sevgili Meslektaşlarım aşağıda detayları olan kamp programız yine bu tarihler arasında www.tustv.com adresinden üyelerimize canlı olarak sunulacaktır.
Detaylar ve ön kayıt için www.tustv.com'u ziyaret ediniz ya da aşağıdaki telefonlardan bize ulaşmanız rica olunur. Konu ile ilgili her ayrıntı için birebir benimle görüşmek isteyen arkadaşlarım ise, sitede yer alan cep numaramdan bana ulaşabilirler.. Sevgilerimle, Dr.Umut Sarı Tustv Premium sınırsız üyelik, 7-13 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştireceği 7 gün 84 saat TUS Kampını hediye ediyor. Kamp Detayları, Ankara Çankaya bölgesinde 5 yıldızlı bir otelde olacaktır. 100 kişi ile sınırlıdır. Kamp boyunca Çıkmış TUS Soruları, USMLE soruları ve TUS'tan önce sizin yapmanız gereken özet, size hocalarımız tarafından yaptırılacaktır. Tus Kampının çok flaş bir hocası süpriz olacaktır. Kamp notları size kamptan önce dağıtılacaktır. Kamp üyelerimize ücretsiz hediyemizdir.Tüm arkadaşlarımız bize 05334360452- Tustv Hekim İlişkileri Direktörü /Funda Ünal 05334384672- Tustv Hekim İlişkileri Temsilcisi/ Cumhur Mete ulaşabilir. Konaklama ihtiyacı da arzu eden hekimlerimize karşılanacaktır. Başarılı bir TUS diliyoruz. Dr.Umut Sarı Tustv Yayın Kurulu |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
tus, tus kampı, tustelevizyonu, tustv |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bebeklik'ten Ergenliğe Beslenme - Canlı Yayın Tıp Eğitimi | steTUSkop | Kongre - Sempozyum - Panel - Organizasyon - Seminerler | 0 | 02-14-2011 14:09 |
7 GÜNLÜK TUS KAMPI,ÜCRETSİZ, GERÇEK, DEV Hizmet!!!TUSTIME | timeistus | Tustime | 14 | 12-12-2010 21:03 |
full Mikrobiyoloji TUSDATA VAKA KAMPI | stan_tus | TUS Güncel | 1 | 04-05-2010 00:12 |
En çok yayın yapan öğretim üyeleri ödüllendirecek | medihaber | Uzman Dr. / Öğretim Görevlisi | 0 | 12-08-2009 14:39 |
'Türk esirleri canlı canlı uçuruma attık' | eda | Aktüel / Gündem / Haberler | 0 | 08-04-2009 10:31 |