![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 635 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Lütfen başaracağınıza en az benim kadar inanın! ( adrese teslim
![]() Bir TUS daha geldi çattı! Verilen emeğiniz çalışmalarınız asla boşa gitmeyecektir öncelikle bunun bilincinde olun lütfen!Mesleki hayatınızın her aşamasında kullanabileceğiniz geniş bir bilgi ağıyla donandınız.Şimdi bunu Uzmanlık Sınavı için kullanma zamanı! Kazanmanız için doğru zaman bu zamansa MUTLAKA KAZANACAKSINIZ...Ve sizin doğru zamanınız inşallah Nisan 2010 TUS'tur...Başarılar diliyorum... Dualarımız sizinle ...
"Düşmanınız size dost kazandırır!" (Bkz. düşmanımın düşmanı dostumdur) DoktorlarSitesi.NET Medi-İlan (TIP ve TUS Kitapları Alışveriş Mağazası) Hergüne 1 TUS "Çıkmış TUS Sorusu""Vaka Sorusu", "En'ler", "Etyoloji", "Tanı", "Tedavi", "Endikasyon", "Kontrendikasyon", "Komplikasyon", "Spot Bilgiler"...Her gün güncel... Konu drblood tarafından (04-15-2010 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Güzel dileklerin ve tüm desteklerin için bizler de teşekkür ederiz
![]() Herşeyin hayırlısıyla olması dileğiyle,sınava girecek tüm arkadaşlara ben de başarılar diliyorum... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 651 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Allah yardımcımız olsun..
bundan sonrası nasip kısmet biraz da şans... inşallah hepimizin gönlüne göre olur.. herkese başarılar.. ![]()
![]() |
#4 |
Aktif Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
sınava gireceklere başarılar, bir sonraki sınava gireceklere iyi çalışmalar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Normal Üye
![]()
başarılar dilerim Allah yardımcınız olsun
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 430 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Stetuskop.com ve Tustime'a çok teşekkür ederim, özellikle Ankara şubesi çok yardımcı oldu,
Ben maalesef cumartesi günü bir talihsizlik yüzünden ingilizceden 45 le kaldım :( yani tüm 4 aylık çalışma boşa gitti, ingilizceyi hafife almamak lazımmış İnşallah diğer arkadşlardan güzel haberler duyarım
![]() |
#7 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 455 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 635 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
15000 kişi başvuruyor 2000 kişi kazanıyor...sizin doğru zamanınız inşallah eylül tusu olacaktır o zaman ![]() Nisan ingilizce sınavları genelde zor oluyor eylül nisbeten daha kolay olacaktır ama ona da zaman ayırmanız iyi olur tabi ki... Sınav için de her zaman yardım ve desteklerimiz sizinle olacaktır...
"Düşmanınız size dost kazandırır!" (Bkz. düşmanımın düşmanı dostumdur) DoktorlarSitesi.NET Medi-İlan (TIP ve TUS Kitapları Alışveriş Mağazası) Hergüne 1 TUS "Çıkmış TUS Sorusu""Vaka Sorusu", "En'ler", "Etyoloji", "Tanı", "Tedavi", "Endikasyon", "Kontrendikasyon", "Komplikasyon", "Spot Bilgiler"...Her gün güncel... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 430 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Eylül çalışma grubuna katılabilir miyim ?
![]() |
![]() |
#10 |
Normal Üye
![]()
inşallah herkesin sınavı iyi geçmiştirr Allah herkesin gönlüne göre versinn..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nisan 2010 başarılar | cisplatin | STETUSKOP Kulisleri / Muhabbet | 7 | 03-24-2010 19:05 |