![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Kurucu-Yönetici
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kurucu-Yönetici
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kurucu-Yönetici
![]()
evet güzel haberler bekliyoruz ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aktif Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Kırıkkale çocuk cerrahi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 700 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tebrikler funny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Aktif Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Teşekkürler bturkuaz.Çok şaşkınım,geçen son 2 sınavdan daha düşüktü puanım ve son sınava çalışmadığım için tercihleri de son gece sallama şeklinde yapmıştım.Sonuçların açıklandığını bile 1 saat önce öğrendim.İlk defa bir yer kazanabildiğim için çok mutlu oldum.Şeytanın bacağını kırdım herhalde.Bu gazla inşallah daha iyi çalışırım.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tebrikler funny..dier kazananlarida tebrik ediorum umarim istediniz yerlere yerlesmisinizdir..darisi 2009eylulde basimiza insallah..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 700 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
2009 eylülde en çok istediğimiz yeri kimsenin tercih etmemesi-çok zor ama
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 614 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kurucu-Yönetici
![]()
sanırım başlamicaksın funny
![]() kırıkkale bi 6 ay daha çocuk cerrahi asistanı gelsin diye bekleyedursun ![]() kıdemli varsa o da muhtemel merakla bekliyodur biri gelsin diye .. o duyguyu iyi bilirim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2009-Eylül TUS Puanları AÇIKLANDI!!! | steTUSkop | 2009 Eylül TUS | 17 | 10-03-2009 15:41 |
2009 nisan TUS ek yerleştirme kadroları açıklandı.. | lente | 2009 Nisan TUS | 29 | 07-06-2009 03:07 |
Nisan TUS Puanları AÇIKLANDI !!! | steTUSkop | 2009 Nisan TUS | 12 | 04-29-2009 03:41 |