![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
"Satır altı çize çize
OooOooOooo off Oldum ben bir divane Nerden geldim şu tıbba Her dakikam işkence of doktorum of! ... Memlekete bahar gelmiş Bana ne de bana ne? Ben yine kütüphanede Kitaplarla iç içe Ömrüm geçiyor böylece of doktorum of! Hocaların notları OooOooOooo off Dershanenin notları ooof Geldi sınav haftası Doktor olacam diye Halim dermanım kalmadı of doktorum oooof!" ![]() linkten canlı dinleyebilirsiniz ![]() http://www.facebook.com/video/video....38745392807816 ...
"Düşmanınız size dost kazandırır!" (Bkz. düşmanımın düşmanı dostumdur) DoktorlarSitesi.NET Medi-İlan (TIP ve TUS Kitapları Alışveriş Mağazası) Hergüne 1 TUS "Çıkmış TUS Sorusu""Vaka Sorusu", "En'ler", "Etyoloji", "Tanı", "Tedavi", "Endikasyon", "Kontrendikasyon", "Komplikasyon", "Spot Bilgiler"...Her gün güncel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aktif Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
intern bile değilim ama beni epey etkilemişti ilk dinlediğimde de yalan yok
![]()
![]() |
Tags |
intern, intörn doktorlar, tıp camiası |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Anatomide satır araları spotlar... | steTUSkop | Anatomi | 37 | 12-20-2016 22:10 |
Biyokimya satır araları spotlar... | steTUSkop | Biyokimya | 31 | 10-10-2011 20:35 |
Amerikan Technology Review’in ‘35 Yaş Altı En İyi 35 Mucit’ ve Göğsümüzü Kabartan Genç Bilim Adamımız MEHMET FATİH YANIK | MikaelAykut | Aktüel / Gündem / Haberler | 3 | 06-24-2010 23:40 |
Mikrobiyoloji satır araları spotlar... | steTUSkop | Mikrobiyoloji | 38 | 06-11-2010 22:14 |
Yastık Altı Hikayeleri | tuszede | STETUSKOP Kulisleri / Muhabbet | 5 | 07-06-2009 02:18 |