![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#21 |
Sadece Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
tusdata da bence en iyi dahiliye hocası serkan hoca.çok güzel kardiyo anlatıyo.olayın fizyolojisini çok iyi kavratıyor.birde derslerde yaptığı tekrarlar süper.kardiyoya karşı ön yargım vardı ama serkan hocadan dinledikten sonra artık hiç korkmuyorum..
serkan hocayı tek geçerim...... teşekkürler serkan hoca.. 1.serkan hoca 2.zekaver hoca 3.erdinç hoca |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Normal Üye
![]()
Ben Ali Koşar derim ama datanın psikolojik harpleri Ali hocayı o kdar bezdirmiş ki gepegenç adam emekli omak istiyor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Sadece Üye
![]()
tusdata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Normal Üye
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Sadece Üye
![]()
Bence Erdinç Nayır
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
erdinç abi en çok oyu almış fakat zekaver ve ali hoca da iyidr
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
datada dahiliye dersi olmasa da olur hatta klinik olmasa da olabilir.
faydası yok zararı var |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Düzce Üniversitesi’nde Rektör Yardımcısı İdris Şahin ve ekibinin gizli kadrolaşma çalışması yaptığı iddia ediliyor.
Düzce Üniversitesi’nde FETÖ operasyonlarıyla büyük çapta temizlik yapıldığı bir dönemde, boşalan kadrolara akademisyen alımında farklı bir kadrolaşma yapılanmasının planlandığı iddia edildi. Gündeme gelen iddialara göre, üniversiteyi “gölge rektör” olarak yöneten Rektör Yardımcısı İdris Şahin, öğretim üyesi alımında kadrolaşmaya gitmeye çalışıyor. Bir süre önce kendi kardeşini “torpille” üniversiteye alan Şahin’in, yeni eleman alımlarında etkili olduğu belirtiliyor. İdris Şahin’in Rektör Nigar Demircan üzerinde çok etkili olduğu, rektörü istediği gibi yönlendirdiği iddia edilirken, bu durumun özellikle Tıp Fakültesi ve Üniversite Hastanesi camiasında büyük rahatsızlık uyandırdığı ifade ediliyor. BAŞHEKİMLE KAVGALI Bilindiği gibi Rektör Yardımcısı İdris Şahin ile Üniversite Hastanesi Başhekimi Onur Özlü arasında iş ve yönetim anlayışı yüzünden tartışmalar yaşanmıştı. Hastanenin her işine burnunu sokan ve hastaneyi kendi yönetmek isteyen Şahin’in bu girişimine Başhekim Onur Özlü izin vermemişti. Kendisine yakın ekibiyle birlikte başhekime adeta savaş açan İdris Şahin, bir başhekim yardımcısını da yanına almıştı. Rektör Nigar Demircan Çakar’ın, üniversite camiasında “gölge rektör” olarak tanımlanan yardımcısı İdris Şahin’e sahip çıkması ve yaptığı atraksiyonlara ses çıkarmaması eleştirilere neden olmaya başladı. Rektörün üniversitedeki yeni kadrolaşma iddialarına ilişkin bir tavır alıp almayacağı merak ediliyor. http://www.duzcepusula.com/universiteye-dikkat/8852/ Konu Kayıtsız Üye tarafından (11-13-2016 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() |
#29 |
Normal Üye
![]()
hepsi yalan tustime bora ve tuncay hoca efsane.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Sadece Üye
![]()
aynı fikirdeyim bora hoca varken gerisi yalan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İllegal-Kaçak Çalışan TUS Hocaları | steTUSkop | TUS Güncel | 22 | 05-21-2012 23:04 |
Hacettepe hocaları Kastamonu TIp'ı tercih eder mi? | aerol | Tıp Fakülteleri | 0 | 10-17-2011 21:32 |
ınfotus dahiliye | aerol | Dersane Yazılı Sunum Notları | 0 | 06-21-2011 07:21 |
Tustv Hocaları | umutsari | Dersaneler Hakkında Genel | 2 | 09-25-2009 20:29 |
fakültenizin gözde hocaları | steTUSkop | Uzman Dr. / Öğretim Görevlisi | 4 | 09-17-2009 14:44 |