![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#11 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
her iki gün için de uygunum
![]()
![]() |
#12 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bana ikisi de uymuyor maalesef :((
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
başka gün seçeneği yok mu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Normal Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
perşembe bana da uyar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 594 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sana hangi gün uyar? aynı seçeneği bir de yarın akşam için değerlendirebilirim belki...
"Düşmanınız size dost kazandırır!" (Bkz. düşmanımın düşmanı dostumdur) DoktorlarSitesi.NET Medi-İlan (TIP ve TUS Kitapları Alışveriş Mağazası) Hergüne 1 TUS "Çıkmış TUS Sorusu""Vaka Sorusu", "En'ler", "Etyoloji", "Tanı", "Tedavi", "Endikasyon", "Kontrendikasyon", "Komplikasyon", "Spot Bilgiler"...Her gün güncel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Popüler Üye
![]()
Bugün akşam müsaitim diycem pes diyeceksin
![]() yarın akşam da müsaitim ![]() yaa kusura bakmayın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 594 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
O zaman yarın hızlı bir mesaj trafiği ile yarın akşamı sorgulamam gerekecek...
Hatta şimdi sorayım madem burdan da ... Salı akşamı saat 22:00 de bunu yapalım diyenler kim?
"Düşmanınız size dost kazandırır!" (Bkz. düşmanımın düşmanı dostumdur) DoktorlarSitesi.NET Medi-İlan (TIP ve TUS Kitapları Alışveriş Mağazası) Hergüne 1 TUS "Çıkmış TUS Sorusu""Vaka Sorusu", "En'ler", "Etyoloji", "Tanı", "Tedavi", "Endikasyon", "Kontrendikasyon", "Komplikasyon", "Spot Bilgiler"...Her gün güncel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Popüler Üye
![]()
Beeeeen
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ok. bana uyar
![]()
![]() |
#20 |
Hedef Eylül 2010
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
bana hergün uyar
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
beyin jimnastiği, eylül 2010 tus, fizyoloji, patoloji, tus koçluğu, tus programı |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Eylül 2009 Özel TUS Çalışma Grubu | steTUSkop | Forum Duyuruları | 144 | 07-14-2009 12:38 |