![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
TUS Televizyonu tustelevizyonu hakkında görüş ve düşünceleriniz..kursiyerlerinin yorumları..dersler hakkında söylemek istedikleriniz.. |
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Normal Üye
Tecrübe Puanı: 389 ![]() |
![]()
Bu ve benzeri yüzlerce videoyu her gün yayın akışımızda www.tustv.com sitesine ücretsiz üye olan arkadaşlarımıza,ücretsiz olarak yayınlıyoruz.
Yapmanız gereken tek şey günlük yayın akışını takip etmek. İyi çalışmalar dilerim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 356 ![]() ![]() |
![]()
umut bey kredi kartı olan introları siz mi yaptınız yoksa yaptırdınız mı?
bilgisayarınızı apple görünce after effect kokusu aldım introlarda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Normal Üye
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Popüler Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Umut Hocam profesyonel TV işletmecisi bir otorite olarak Rezalet Videoları, Hocaların Yorumu... Özel Dosya çekimlerini ve içeriğini nasıl buldunuz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Normal Üye
![]() Alıntı:
Vallahi sayın meslektaşım Ben bu konulara bişey diyemem, samimiyetine meslektaşlarımız karar verir. Ancak, bu sektörde bahsi geçen video sahiplerine ve dersanelere karşı nasıl bir ilgi olduğu ortada. Oysa, olay basittir, çalışan kazanır. Dersane ve bizim gibi kurumlar sadece motive eder, biraz sistemli çalışmanızı sağlar. Biz yaptığımız işten çok keyif alıyoruz, ama keyifle kazancınız ters orantılı, çok keyif az paradır bu her daim öyledir ![]() 15 Nisan'da Yeni Recordati İlaçları Sponsorluğunda 19-21 saatleri arası ücretsiz yayınımız başlıyor.Ürispas,Hippurin,Gynolomexin çalışan mümessil arkadaşlardan Tustv Hediye kartlarınızını talep ediniz, burada standart bir dersanecililk eğitimi veriyor olacağız. Daha fazlasını isteyenler için, garantili ve kazandırma mottosuyla dersanemizi açıyoruz. Bu kısmı büyük harfle yazmak isterim TUSTV YAYIN GRUBU - HEKIM ONURUNA YAKIŞIR BİR HİZMET VERMEK VE TUSU KAZANDIRMAK İÇİN BU YAZ DÖNEMİNDE DERSANELERİNİ AÇIYOR. TUS NASIL KAZANILIR HERKES GÖRECEK, TOPLAMDA 100 ÖĞRENCİ ALACAĞIZ İL BAŞI. 90-92 SİNİ UZMAN YAPACAĞIZ. BU KADAR İDDİALI BİR KADRO HAZIRLADIK. Tus, sevgili meslektaşım hoca ile kazanılmaz, çalışarak kazanılır. Biz bu sınava gire çıka, soru nasıl gelir, nerden geliri biliyoruz ama dahası NASIL YAPTIRILIR onu da biliyoruz. Mayıs sınavını müteakip Ankara -Samsun- İzmir ve yetişirse İSTANBUL'daki meslektaşlarım bize uğrayıp kahvelerini içmeden kararlarını vermesinler. Kazanmak isteyen, kendine sosyal bir ortam, vicdan rahatlatma - yaptım ama olmadı- bahanesi aramayacak olan tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz. Diğer dersane yöneticilerinin telefonları açık açık var mıdır elinizde bilemiyorum, benimki 5323011664. Dileyen arayabilir, sorabilir. Hani şimdi telefon firmaları anayasası var ya, yakında dersanelerde de olacak, Dersaneye gitme hakkı Sınava girme hakı Soruları görme hakkı Yanlış cevap verme hakkı Siz siz olun,hekim arkadaşlarımızsınız, sizi kandırma hakkını kimseye vermeyin. Sevgilerimle, Dr.Umut Sarı Tustv Yayın Kurulu Bşk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sadece Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Umut Hocam merhabalar
facebooktan ulasamadim burda online gorunce hemen yazayim dedim nisan 2016 sts icin bilgi verebilirmisiniz ayrica sts icin referanslariniz nedir |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Devam ediyor mu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tags |
tus tv, tustelevizyonu, tustv, video |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TUS ders videoları (anatomi deneme) | steTUSkop | Dersaneler Hakkında Genel | 16 | 08-21-2009 15:28 |