![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Sadece Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
ben nisan tusuna hazırlanıyorum dersaneye yazılmayı düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı hangi dersaneler iyidir benim aklımda 2 dersane var tam kafamda oturtamadım yardımcı olacak arkaadaşlara şimdiden teşekür ederim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
yakınızda varsa tusdata iyi ama uzaktaysanız benim bildiğim online dersane tustime tusem önermem giden arkadaşlarımdan memnun kalan duymadım.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Konu yanlış yere açıldığından dolayı gerekli foruma taşınmıştır.
İyi Forumlar Stetuskop.com Ekibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sadece Üye
![]()
kusura bakmayın çok iyi bilgisayar bilmiyorum pek ilgim yok bu 3 dersana haricinde bildiğiniz dersane var mı
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tabiki Tustime ister subebeleri olduğu yerde dersaneye git ister şubelerinin olmadığı yerde isen Tustime online Eğitimine katil sonuçta ayni hoca kadrosu adamlar herkese ayni Standartları sağlıyor.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Sadece Üye
![]() Alıntı:
tustime'ye gitmeni tavsiye ederim kontrol sende olur. istediğin zaman işstediğin derse çalışırsın at koşusuna girmezsin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TUS dersaneleri facebook sayfaları | tususev | Dersaneler Hakkında Genel | 10 | 12-16-2011 21:36 |
TUS dersaneleri NLP, psikolojik harekat | tusbelası | TUS Magazin | 12 | 11-21-2011 15:31 |
TUS Dersaneleri ile Röportaj | steTUSkop | Dersaneler Hakkında Genel | 16 | 12-25-2009 18:24 |