![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et | ![]() |
|
Anasayfa | İletişim | TUS Güncel | TUS Dersaneleri | TUS Hazırlık | Yabancı Dil ve TUS | Mecburi Hizmet | YDUS | Tus Rehberi | DUS |
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Sadece Üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Afyonda tus dersanesine giden arkadaşlar neden mağdur ediliyorlar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sadece Üye
![]()
afyonda durum çok karışık.. maliyeciler tusdata afyon şubesine baskına gelmiş... tüm öğrencilerle görüşmüşler. tusdata tarafından herkese tembih edilmiş tusdata tus dersanesi değil bilimsel toplantı merkezidir diye aman pot kırmayın denmiş.ankaradan kurucuları video görüntüsüyle kursiyerlerden yalan beyanda bulunmalarını istemiş yoksa siz de biz de mağdur oluruz demiş. zaten kapatma kararı olduğundan yakında tebliği de gelecekmiş.Müfettişler gelirse kaçak kurs yaptığımızı söylemeyin demişler.ÇÜÜÜÜŞŞŞŞŞŞŞ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Sadece Üye
![]()
evet ben de benzer şeyler duydum..sanırım öğrencilere sakın kimseye bir şey söylemeyin denmiş. fakülte çalkalanıyor diyolar. yazık olmuş. ama data'nın durumunun iyi olmadığı söyleniyordu, hocaların da tustime'a geçtiğini biliyorum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sadece Üye
![]()
Tusdata'nın hakkında duyduğumuz bir değil iki değil, herkesin sokağa atacağı parası vardı sanki. Ben bugün duydum ve arkadaşlar için de üzüldüm, iki sene önce de Tusdata'nın benzer sorunları böyle ifşa edilmişti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Normal Üye
![]()
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Sadece Üye
![]()
yine mağdur olan doktorlar.hani kurumsal güvenilir yılların kurumu diye lanse edilen data yahu.tüm reklamları gibi bu da mı balon çıktı.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Sadece Üye
![]()
ne kurumsallıgından bahsedıosunuz samı bey afyon subesındekı ogrencılerıne ozel vıdeo gondermıs bırbırımızı ıdare edelım malıyecılere mıllı egıtım mufettrıslerıne bız burada kıtap tanıtımı yapıyoruz dıyın dıye resmen kabul etmıs burda ısyanda arkadaslarımız
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Normal Üye
![]()
Aslında eleştirilmesi gereken şey "şöyle eskiyiz, şu kadar köklüyüz, bu kadar doktorların yanındayız" safsatalarını sıkan bu tusubasatusdata'nın neden bunca yıldır izin almadan, "kaçak kurs" pozisyonunda o kadar doktor adayını mağdur etmesidir. Bu durum neden Ankara'da İstanbul'da İzmir'de olmuyor da Afyon'da yani alternatifsiz (şimdilik) olduğu periferde meydana geliyor. Cevabı "neden Afyon'a A grubu hoca değil de C-D-E grubu hoca yollanmasında ve 4 yıl evvel periferde kurs ücretinin alternatifsizlik fırsat bilinerek 9500 tl olmasında aranmalı bence.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Normal Üye
![]()
Üzülme Afyon Üzülme! Sizin bu mağduriyetiniz komşunuz Isparta'yı hatırlatıyor. Isparta TUS tarihine "öğrenciler tarafından sınıf oluşturularak dersanenin (TUSTİME) davet edildiği tek yer" olarak geçmişti, darısı Afyonun başına ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sadece Üye
![]()
Komşunuzu örnek alın ya da yalanla dolanla mağdur edilmeye boyun eğin
|
![]() |
![]() |
![]() |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ATO seçimlerinde TUS dersanesi gölgesi | drflash | Tusdata | 13 | 04-26-2013 16:44 |
TUSDATA Afyon Şubesi | Tusdata | 0 | 11-03-2012 09:00 | |
Siverek'te 17 eczane kapatıldı | tususev | İlaç Sektörü | 0 | 06-17-2012 15:38 |
DTP Kapatıldı! | drblood | Siyaset / Politika | 7 | 12-17-2009 00:32 |
online tus dersanesi;hacettepe tus | steTUSkop | Hacettepe Tus | 0 | 09-14-2009 13:19 |